fredag den 30. oktober 2009

Måske de kunne blive mine...?!



Har fundet disse darlings på eBay - måske jeg skulle satse på dem når jeg er hjemme fra egypten igen.

Afsted til Egypten


Så går turen i morgen tidlig til Egypten - nærmere Sharm El Sheik - med kæresten. Min mor er selvfølgelig så sød at komme til Kbh en hel uge for at passe min kat:-) Meeen må sige jeg virkelig glæder mig til sol, varme, vand og god mad:-) Nogen som har nogle anbefalinger eller kommentarer?

tirsdag den 27. oktober 2009

Outfit for the Fall...


Kan lige passe til en efterårs dag på café med en varm kop kakao:-)Dog ikke at jeg nogensinde får købt nogle af delene. Meeen støvlerne er da for FEDE!

Cardi og tee fra H&M, taske fra Black Lily, støvletter fra Office...

Åhhhrr hvor er jeg misundelig...


På de heldige tøser der allerede har fået fingrene i denne skønne sag fra Black Lily til 1499,-....Bare jeg kunne beslutte mig for hvilken en der er finest (denne eller stjernetasken fra KOBRA!?)

mandag den 26. oktober 2009

Og så lige kuppet...




Som nappet direkte fra Fierce og Fattig:-) Super lækker skrin til alle mine smykker. Det står så fint på hylden i soveværelset. Thanks...

Så var den med posten:-)

Mit nye Dorothy Perkins køb kom idag - og jakken passer så fint og kraven fylder flot om halsen. Kan varmt anbefales - især når leveringen kun koster 45,-

ME LIKE....

søndag den 25. oktober 2009

Oh Santa, I wish for...


This pretty baby.... I krydser fingre for kæresten har spottet denne på min ønskeseddel til jul. Håndlavet med mulighed for personlig indgravering på et stjrene-vedhæng. SÅ fint! www.kobra.dk 1149,-

My fair lady in the winter


Et af de køb jeg rent faktisk har gjort (Det var før min økonomisk fornuftige tankegang sejrede over min snert af shopaholisme) Meeen den er SÅ fin og romantisk med flæsekanten, og så til den nette sum af 612,- kr på http://www.dorothyperkins.com/.


Hvis den bare er det mindste varm så er jeg glad. Så kan sneen bare komme an til vinter****

Must have...


Jeg er faldet over disse lækre ankelstøvler på en anden blog - de er så super fine. Er vild med at der er plateau ved tæerne så man ikke får helt så ondt i fusserne - går i spænding og venter på de kommer på tilbud på hjemmesiden: www.office.co.uk/.
Godt nok er kursen på pund lav så prisen er ca. 690,- men det siger kontoen (og kæresten) nok ikke god for nu:-/

Ny i denne verden

Nu er jeg faldet over så mange fine blogs om mode, mad, mænd og andre tøseting, at jeg er blevet helt inspireret. I føste omgang kommer min blog til at handle om alle de lækre ting og sager (læs: tøj, sko, smykker osv.) som jeg drømmer om - men ikke får lov at eje! Prøver at have en vis selvdiciplin på det område, selvom det til tider er svært:-)