torsdag den 29. april 2010

Shopping





Undskyld de blege halvtykke ben

Så fik jeg endelig fingerene i de short jeg har drømt om en måned snart - army shorts fra Urban Outfitters. Det var nu en lidt underlig oplevelse at shoppe der. Da jeg, klokken ca. 17.30, skal ind og prøve det jeg har fundet i butikken siger halvstram medarbejder: "Vi lukker nu - der er et band der skal spille - vi åbner igen kl 18" "Man må gerne være i butikken imens" (Åbenbart bare ikke i prøverummet!!!!) Så mig ud i butikken og smide tøjet foran et stort spejl (heldigt jeg havde strømpebukser på!) hvor der allerede stod to andre piger og prøvede tøj, da de også var blevet jaget væk. Sjovt nok var der ingen problemer med at betale - det måtte man gerne selvom bandet spillede. Hmmfff... Meget underlig service synes jeg - man tjener sgu da igen penge på at folk ikke må prøve noget - og hvem gider rende rundt i 30 minutter, når man kun kom for det ene par shorts! Men men fik da 20% på dem i anledning af et eller andet eventhalløj med det band der. Så lidt fik jeg da ud af det:-)




Derudover fik jeg denne maxi kjole (en til samlingen) med hjem - den er dog MEGET lang - det er en 36 og jeg er alligevel 1.76 og der skal nok tages 5-7 cm af i længden!

tirsdag den 27. april 2010

Dagenes...




Lørdagens: Pleather leggings og nude transparant tunika

Aftenen blev brugt til wii og rødvins drikkeri hos kærestens kollega og hans kæreste (som bor lige ved siden af:-))




Mandagens: Vila haremsbukser, Mango læderjakke, Day tørklæde, gamle leo ballarinaer




Tirsdagens: DIY jeans, H&M kjole, Zara cardigan

Aftenen idag skal bruges på at se afsnit af luksusfælden - bliver altid så vildt forundret over at folk kan have så lidt styr på deres økonomi!

søndag den 25. april 2010

Dreaming away....






Ny vinge ring



Jeg blev jo lokket da jeg så denne på Daily style diary. Til 60 kr med gratis forsendelse - så er det vidst også okay:-)

Loppefund i Gentofte

Igen idag slæbte jeg kæresten med på loppemarked (han hader det) - og denne gang fik jeg lidt med hjem.



Maxikjole til 150,- (Skal dog sys en smule ind i siderne)



Ballerinaer til 50,- Håber jeg får brugt dem - er nemlig pludselig blevet i tvivl om formen og farven efter jeg kom hjem. Ved ikke om de er lidt konede?!

lørdag den 24. april 2010

Is på Skodsborg strand





Idag tog vi et smut på Røde Kors kræmmermarkedet ved bellahøj - mest skrammel synes jeg... Og vi havde selvfølgelig ikke nogle kontanter med!

Så vi besluttede os for at snuppe lidt mad og en is et sted på strandvejen - and we did... Læg mærke til balloner og ginen i baggrunden - Tue West optog åbenbart en musikvideo eller et eller andet. Han sang og spillede i hvert fald for rullende kamera.

fredag den 23. april 2010

Dagens igen igen





Ja undskyld jeg ikke rigtig får uploadet andet en billeder af mig og mit tøj i øjeblikket! Skal nok blive bedre....

Idag har jeg handlet stort ind i Tante T og løbet 5 km ved Amager strand park.

Oversize strik - H&M, siklebånd som bælte, pleather leggins, wedges fra Ebay

torsdag den 22. april 2010

Dagens utydelige



onsdag den 21. april 2010

TODAY




Undskyld den dårlige kvalitet - er taget i omklædningsrummet på arbejdet:-)

Gammel skjorte fra lille butik i Elmegade, cardigan og shorts fra H&M, hunter støvler

mandag den 19. april 2010

Something about the shorts....



Jeg har noget med shorts i øjeblikket - og jeg synes disse er SÅ fine! Og så til den pris - det er et kup! Tror de kunne være fine stylet til en feminin top og med lyse sandaler (kræver jeg findet et par efter mine betty blue har måttet lade livet!)

lørdag den 17. april 2010

DIY: Træbakke til sofa armlæn

Vi har længe gerne ville have en træbakke til vores armlæn og idag gik jagten rigtig ind. Vi kunne ikke få den som vi gerne ville i butikken - enten var de i acryl eller rødligt træ (og vi ville have sort træ) Så vi tænkte at vi ville prøve selv. Det kom til at se således ud (har lavet en lille tutorial):







Vi mangler lige at give den et ekstra lag maling (men det må vente til imorgen)

A QUESTION OF...

Førnævnte kollegas søsters kæreste er medejer af "A QUESTION OF" som laver nogle virkelig cool organic fair trade t-shirts. De har bl.a lavet en til minde om Alexander Mcqueen som er en af mine favoritter! Kæresten og jeg er i hvert fald enige om at vi skal gå sommeren i møde i lækre cool t-shirts. Her er mine favoritter:




YESTERDAY




Igår brugte jeg hele dagen på kursus og messe i Bella Centret. Senere stod den på cafe Stella i strædet med en kollega og hendes søster og derefter K cocktailbar.

Maxidress - Asos, bælte - H&M, støvler - bianco

torsdag den 15. april 2010

Mit nye hår! Oh...

I DID IT!!!! Tog spinget og fik klippet pandehår - har ikke haft det siden gymnasietiden:-) Skal lige vænne mig til det - men tror det kommer til at fungere....



onsdag den 14. april 2010

TODAY




Humanoid kjole, silkebånd som bælte, jeans fra VM og sko fra Ebay

Idag har jeg været hos Tante T i Viktoriagade med en af mine venner - købt 100 g Cool Mint urtethe med hjem... Den er bare fantastisk!

mandag den 12. april 2010

Spisebord + 6 stole sælges



Fedt kvadratisk spisebord sælges sammen med 6 stole i sort formbøjet træ med metalfod (kan ikke dreje)

Ny pris 8600,- sælges til 3500,- da vi desværre ikke har plads i kælderen:-( Øv det er så ærgeligt at vi ikke kan beholde det til engang vi flytter til noget større. Men det må videre til en ny:-)

Afhentes på Østerbro

Årets første ballerina-dag




Idag vågede jeg mig til at tage ballerinaer på. Her sammen med den nye Saint Tropez kjole.