søndag den 27. juni 2010

Kolonihavehus drømme







Kæresten og jer er meget tæt på at købe en ejet kolonihavegrund ved Amager strand. Huset er lige til at rive ned og vi skal bygge et nyt. Vi drømmer om noget lyst og lækkert, der indbyder til hygge og afslapning. Kan ikke vente til vi sidder en sommeraften på terassen og griller!

fredag den 25. juni 2010

Fredags sang



Ja undskyld, ved godt der er gået "paradisehotel" i den!!!

Men synes nu den er meget fed på fuld hammer hehhh...

torsdag den 24. juni 2010

/TORSDAG/




Jakke - Global Funk, top - H&M, bukser - Topshop

mandag den 21. juni 2010

Vietnam 10. juli - 31.juli



Så går turen snart til Vietnam i 3 uger. Visum og vaccinationer er klaret. Og hotellet til de første 2 nætter i Ho Chi Minh City er bestilt - resten kommer når vi er der!

Planen er:

Vi starter i Ho Chi Minh City (Saigon): Her skal vi nyde storbyen, se Cu Chi tunellerne som man brugte under krigen og Mekong flodens flydende markeder.

Herefter Dalat: Dette ligger lidt oppe i bjergene og byder på flot natur og rolige omgivelser

Vi tager videre til Nha Trang: hvor der er fest og god gang i den på de mange hvide sandstrande

Herefter Hoi An som er kendt for at være Vietnams hyggeligste og mest romantiske by som er uberørt siden de frankrig havde koloni her. Man kan få alt syet i silke eller hvad man nu måtte ønske, og man får det lige som man vil have det!

Vi er nu kommet til den nordlige del af Vietnam og besøger nu Hanoi som er en gammel fin by som ikke pulserer så meget som Saigon, her skal vi se Ho Chi Minhs lig i hans Mausoleum og en tur til Halong Bay som er et af verdens vidundere - synet skulle være storslående og vi regner med at overnatte på båd i bugten og på Monkey Beach i bungalows direkte på stranden.

Vi slutter af med at flyve tilbage til Saigon og evt. tage nogle dage til Phu Quoc Island som ligger ud for Cambodias kyst - dette er en uberørt bounty ø skulle være helt fantastisk.

/FLERE GAVER/



Fik lidt flere af gaverne denne weekend. Bl.a en slags hurricanes til ude/inde, Carnium spil (det er hammer sjovt!!!). Og Euro/Dollars til vietnam turen d. 10. juli... wuhuu!

/SØNDAG/





Søndag bød på misser på altanen, regnbue over Amager og hjemmelavet fersken trifli... Uhmmm...

tirsdag den 15. juni 2010

Lidt af gaverne

Har ikke fået alle gaver endnu - men her er de foreløbige

Meget lækker gourmet lakrids fra veninden... Mums! Jurlique produkter fra mine forældre. Gavekort til rejsen til Vietnam, samt Global Funk denimjakke fra kæresten. Penge til rejsen. Og af minne kollegaer fik jeg Alexander McQueen minde t-shirten fra "A question of" som jeg tidligere har blogget om.



Et lille billede af hvordan t-shirt og jakke tager sig ud all together:-)

mandag den 14. juni 2010

24!!




24 fylder jeg idag... Hurra. Har ikke de store planer, da jeg skal arbejde længe. Men kigger nok ind med et gave indlæg:-)

fredag den 11. juni 2010

Igår på "Den lille fede"




Igår var vi på restaurant "Den lille fede" med en ven og hans californiske samarbejdspartner. Det var rigtig hyggeligt, med lækker 5 retters menu (med vin!!! - ohh my når man skal op på arbejde!)

Jeg hoppede i den nye silkekjole og de nye sko fra Bianco.

onsdag den 9. juni 2010

NYT/NYT

Har fået købt en del jeg ikke har fået lagt på bloggen så nu kommer det i én omgang. Skal nok ligge billeder ud med det på senere



Bianco til 450,-



Silkekjole fra Magasin 550,- (fik 30% rabat)



Only kjole til 159,-



H&M til 179,-



Topshop til 249,-

Undskyld...

... den meget lange pause fra bloggen. Havde lidt mistet lysten pga for lidt tid - det blev stressende at skulle huske at ligge noget ud hele tiden. Men nu skulle jeg gerne have lidt ny energi igen...


Lige for tiden går jeg og overvejer at købe et af disse fine covers til min Iphone - de koster ca. 249,- og fås her Man kan også uploade et billede og få lige det motiv på sin telefon som man ønsker!