fredag den 18. februar 2011

Mine nye vitamin-ven

Vi har investeret i endnu en maskine til køkkenet. En Magimix saftcentrifuge som det så fint hedder. Den er virkelig god, og larmer næsten ikke. Der er dog en hel del opvask efterfølgende!



Og derfor har jeg shoppet amok i frugt! Det tog vidst lidt overhånd i Føtex...



Men for søren hvor er det bare lækkert med et glas friskpresset saft af økologiske appelsiner og gulerødder. Fyldt med vitaminer... uhmmmm

Tidlig morgen på job






Dette billede er taget den anden dag meget tidligt i omklædningen på arbejdet:-) Jeg har min nye cardigan på fra COS i lækkert merino uld.

Jakke - Munderingskompagniet, støvler - pieces, halstørklæde - hjemmestrikket

lørdag den 12. februar 2011

110211




Igår skulle kæresten og jeg ud og spise. Vi tog på "The red box" Store Kongens gade. Det var simpelthen SÅ godt. 15 små kinesiske gourmet retter serveret på virkelig flot kinesisk stel. Prisen var 390,- pr. person, så det er jo slet ikke galt for så dejlig med. Det kan klart anbefales!

Jeg havde dette på

Kjole fra Asos, støvler fra H&M

tirsdag den 1. februar 2011

Gina Tricot fund

Jeg har faktisk kun shoppet én enkelt ting i Gina Tricot nogensinde! Har ellers været der tit og ofte - men synes lidt det er en rodebutik med en masse skrammel. Måske jeg har været uheldig, for har da lige spottet disse fine ting på hjemmesiden. Og for priser mellem 99,- og 199,- er det da til at leve med:-)


















- Posted using BlogPress from my iPad