onsdag den 29. juni 2011

Fødselsdagskagen

Jeg har helt glemt at vise jer kagen som jeg lavede til min fødselsdag. Den består af lyse bunde med chokolade/orange/cointreaumousse, smurt op med nutella/smørcreme og overtrukket med hvid fondant. Blomsterne havde jeg lavet nogle dage i forvejen i farven "Claret" med silver dust på kanterne. Det var en stor succes:-)

Den nye bolig

Så er vi rykket i kolonihaven for good. Så nu satser vi på at blive her resten af sommeren - med mindre det står ned i stænger i flere dage selvfølgelig! Vi er så småt ved at være på plads med møbler og køkken sager



Den gamle gyngestol er arvet af min kærestes forældre. De har fået den lavet af en blind!? mand da de var unge. Jeg har så selv ombetrukket den med sandfarvet hør og smidt et skind over. Den gamle trægren der står op ad væggen er senere blevet til en garderobestang i soveværelset. Jeg har fundet den på stranden i Strøby Egede ved Køge



Igen arvestykker fra mine svigerforældre. De 4 stole var blå og lyserøde da vi fik dem. Jeg har så slebet dem og malet dem med møbelmaling. Bordpladen har vi også selv lavet af nogle gamle egetræsplanker vi har fået.



Her ses det færdige resultat med grenen fra stranden. Vi har købt øskner og wire i Silvan og hængt bøjler fra vaskeriet på. Det fungerer ret godt med sådan en "åben" garderobe når det er småt med pladsen.

lørdag den 4. juni 2011

De første møbler

I denne weekend er vi kommet rigtig langt. Alle paneler er stort set sat på og de sidste ting er så småt ved at være malet færdigt. Vi har brugt lørdagen på 5 forskellige loppemarkeder hvor vi bl.a fandt krystalkaraflen som anes på billedet og en amagerhylde (det hører sig jo til i et kolonihavehus:-p) Den skal dog lige have en gange sort maling først. Alle elektriske installationer er også næsten færdige.




Dette er alt hvad vi ejer af møbler til kolonihaven ind til videre:-)





Rosé, jordbærsalat og grillet kød.... ahhh vi kan snart se en ende på dette store projekt!

torsdag den 2. juni 2011

1. 2. 3. græs!

Sidste weekende gik med at rulle græs ud ved kolonihaven. En ret underlig oplevelse at gå fra smattet jord forhave til frodig grøn græsmark på 3 timer:-)! Og et lille sølle fasterlavnsris af en hæk, som nok engang skal blive en stor og flot liguster!



VVS'eren har været igang så vi for første gang i 9 måneder kan trække i toilettet og få vand ud af hanerne.



Køkkenet er næsten færdigt





Toilet/bad mangler lige badvægge og brusearmatur