onsdag den 31. august 2011

En overraskelse

Min søde kæreste havde en pakke med hjem fra arbejde til mig. Inde i pakken lå disse to armbånd. Han ramte virkelig plet, synes bare de er så fine. De er fra Pandora



Postet from my iPhone

søndag den 28. august 2011

Glemte kager

Jeg har jo ikke været så aktiv på bloggen i et stykke tid. Så nu er det nok tid til at gøre lidt ved det. Jeg har et par kagebilleder liggende som jeg ikke har fået vist. Det går bedre og bedre med den hobby:-)

Denne kage blev til da vi skulle have et par venner på besøg. Den er med hjemmelave chokoladebunde og mørk chokoladecreme.





Den næste kage lavede jeg som dessert til sommerfest for min kærestes afdeling, som blev holdt i vores kolonihavehus. Den er med (her snød jeg... forgive me) færdiglavede chokoladebunde, hvid og lys tobleronecreme, og så blev pynten lidt til for børnenes skyld. (Og så jeg kunne få afprøvet mine færdigheder ud i fondant dyr)










fredag den 5. august 2011

Projekt maling!

Vi har hver haft gang i lidt maleri. Jeg har haft det lille projekt og min kæreste har fået den store malertjans!

Vi har købt et gammelt skab på den blå avis, men det var vidst en anelse mere mølædt end først antaget! Så jeg har været igange med at spartle ud med træfix og pudse og male. Hylderne er tapeseret mens skabet har fået en lavendellilla farve indvendigt.





Dette er resultatet af kærestens projekt! Vi synes bare det er blevet SÅ VILDT flot! Endelig står huset som vi hele tiden har drømt om!





Og hvis ikke I kan huske hvordan det så ud til at starte med, er her en lille reminder:







Og her undervejs: