mandag den 18. februar 2013

Nye mor køb

Jeg har netop klikket denne super anvendelige midi kjole hjem fra just female. Den indeholder uld - så håber den er dejlig varm!




Derudover tog jeg springet, og har netop købt disse sneakers fra New Balance. Jeg svor ellers for et par år siden at det var noget af det grimmeste - men man har et standpunkt til man tager et nyt😉 Jeg opgav at vente på at sælgeren svarede tilbage på de Nike air max jeg havde kig på på TS. Men nu sparer jeg også over 250,- på et par kondisko. Jeg ejer kun mine løbesko og et par sorte Nike free, så det kræver nok lidt af mig at trække i disse til nederdel. Men det ser jo knald godt ud på hende HER



fredag den 15. februar 2013

I kiggerten

Jeg prøver at få fingre i disse 3 ting på Trendsales.

Faktisk har jeg aftalt at købe skoene til 750,- incl. - men sælger er lidt langsom i det! Og armvarmerene har jeg ønsket mig længe, og så fandt jeg dem til 400,- men igen en sløv sælger, der glemmer at svare!

Gåvognen fra Moover bliver vi nødt til hurtigst muligt at få til hende den lille! Hun rejser sig op alle steder og vil frem i verden. Så nu har jeg prøvet at byde, men har ikke fået svar endnu...










onsdag den 13. februar 2013

Nye køb til mor og datter

Jeg endte med at være nærig og spare 500,-. Jeg har købt denne fine sag fra Moss Copenhagen til 200,- (+ de var så søde at lægge et håndskrevet kort OG et lækkert jersey tørklæde med i pakken, pga én dags forsinkelse!!) i stedet for at kaste 700,- efter den fra Allez Allez. Så er jeg nok heller ikke så øm overfor savl og babyfingre med banan:-)




Og til hende den lille blev det til et par lækre sweat pants, som jeg selv ville have hvis de var i voksenstørrelse;-) De er fra det danske mærke Gro til 329,- og de er så lækre.




Vi har dem allerede i lavendelgrå velour med brunt bånd, og jeg bruger dem bare så meget til hende!


Og jeg drømme om de her