torsdag den 31. december 2009

#¤%&/()#""!!!¤& POST DANMARK!!!!!!!!Jeg sidder her helt rødglødende arrig og meget tæt på at fælde en tåre!!!!! Købte jo disse stiletter d. 25. november på Ebay. I god tro om at de ville nå frem inden nytårsaften. Det gjorde de egentlig også men dumme postmand Per gad ikke lige lægge en seddel om at der var en pakke til mig - så pakken blev returneret til afsender I KINA (Intet mindre!!!!) Og derefter tilbage til Dk. Den blev så ifølge "Track and Trace" forsøgt afleveret imorges kl 9.34 (Ingen hverken ringede på døren eller bankede på - og ingen pakke trods seddel om at sætte pakken ved døren)

Har så været på posthuset x 2 idag for at få pakken - men nej STADIG ingen der havde pakken. Nu har jeg så talt med kundeservice der siger at pakken er kørt tilbage på depotet og er låst inde og alle er gået hjem! Kan først få den lørdag - og der er det jo pænt lige meget.

Har aldrig haft andet en problemer med PD - og nu får de også æren af at ødelægge min Nytårsaften (Ved godt det kun er sko - men har ventet 1 hel måned og det er dem der udgør hele outfittet)

Jeg tror sgu jeg fælden den tåre alligevel for man er fuldstændig magtesløs. Man kan jo ikke bare "snakke med chefen" Man må bare se til - uden at kunne gøre fra eller til - for ingen tager ansvar for noget!

JEG ER SÅ GAL!!!! Har ingen sko at tage på nu.....

1 kommentar:

  1. Arrghh...that is so frustrating!!! I'm sad to hear about the shoes :(:(:( My roommate and I have a few packages + magazine subscriptions that should have been delivered but are still mysteriously absent...so annoying!!

    SvarSlet