mandag den 21. juni 2010

Vietnam 10. juli - 31.juliSå går turen snart til Vietnam i 3 uger. Visum og vaccinationer er klaret. Og hotellet til de første 2 nætter i Ho Chi Minh City er bestilt - resten kommer når vi er der!

Planen er:

Vi starter i Ho Chi Minh City (Saigon): Her skal vi nyde storbyen, se Cu Chi tunellerne som man brugte under krigen og Mekong flodens flydende markeder.

Herefter Dalat: Dette ligger lidt oppe i bjergene og byder på flot natur og rolige omgivelser

Vi tager videre til Nha Trang: hvor der er fest og god gang i den på de mange hvide sandstrande

Herefter Hoi An som er kendt for at være Vietnams hyggeligste og mest romantiske by som er uberørt siden de frankrig havde koloni her. Man kan få alt syet i silke eller hvad man nu måtte ønske, og man får det lige som man vil have det!

Vi er nu kommet til den nordlige del af Vietnam og besøger nu Hanoi som er en gammel fin by som ikke pulserer så meget som Saigon, her skal vi se Ho Chi Minhs lig i hans Mausoleum og en tur til Halong Bay som er et af verdens vidundere - synet skulle være storslående og vi regner med at overnatte på båd i bugten og på Monkey Beach i bungalows direkte på stranden.

Vi slutter af med at flyve tilbage til Saigon og evt. tage nogle dage til Phu Quoc Island som ligger ud for Cambodias kyst - dette er en uberørt bounty ø skulle være helt fantastisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar