onsdag den 31. marts 2010

Ferie ferie ferie....

.... Ahhh! Hvor har jeg dog glædet mig og trængt til det. Min ryg trænger til en pause fra tandlægestolen og mine tanker skal helt ned i gear nu:-)

Dagen startede med et par timer på klinikken og derefter brunch på Dag H med min veninde. Vi smuttede i IKEA og vi fandt nogle fine sorte rammer til ingen penge. Har nu fået lavet foto-væg i entreen - det ser så fint ud!




Fandt også disse haremsbukser i shiny stof i Vero Moda som jeg tror jeg bliver glad for til sommer, og de sorte ruskinds sandaler fra Bianco røg også med hjem. Jeg skal ellers holde igen med pengene denne måned så der er råd til ferie. Så jeg satser på at 1500,- til shopping i april er max-beløb!

Nu vil jeg løbe en tur ved stranden med kæresten og nyde at solen kigger frem...



tirsdag den 30. marts 2010

Så kom de på...





... de der Punk Royal bukser!

Her med H&M ruskinds støvletter og Vero Moda blazer

mandag den 29. marts 2010

Think about it....



Dagens



Nothing fancy....

søndag den 28. marts 2010

L.O.V.E



Ønskeseddel sommer 2010

Dream outfit with sequins



Har fået sat dette sammen som er lidt mere afdæmpet end i sidste indlæg...

Bukser fra www.boohoo.com til ca. 165,-, tank fra Alexander Wang, sandaler fra Bianco, kæder fra Fashiontology

Gold Sequin



LOVE LOVE LOVE - Alt er bare perfekt på dette billede! Lyset, pigen og tøjet...

Hun gør det så godt med de lidt heftige pailetbukser mixet med afslappet top! Jeg gad godt hoppe i præcis dette sæt til en festlig sommeraften! Misundelse....

Med hjem fra Remisen




Var lige et smut på Remisens loppemarked idag - havde ikke hævet andet en 100,- så dette var hvad det kunne blive til. Ur fra Asos - aldrig brugt 80,- (skal dog lige have taget 2 led af så længden passer) Sølv ring til 30,- købt af en ældre herre:-)
Der var ellers rigtig mange fine ting idag!

Min nieces barnedåb

Igår lørdag startede dagen med barnedåb hvor jeg var gudmor til min fine nye niece! Senere løb kæresten og jeg en lang tur ved Amager Strandpark og endte dagen med sushi, slik og x-factor. Øv hvor Tine skuffede selvom jeg ellers var stor fan af hende:-( Altid lidt ambivalent med de talentshows - dem der vinder bliver som regel aldrig den store succes. Så man håber næsten på at de bedste bliver nr. 2. og 3. - men ham Thomas gjorde det sørme super sejt igår!





Outfittet:



Kjole - H&M Garden Collection, Cardigan - H&M, halskæde - Missselfridge, wedges - Ebay

fredag den 26. marts 2010

26.03.10



Jeans fra Vero Moda, Skjorte fra Vila

Hvad skal man dog finde på i aften når der ikke er X-factor!? :-) Vi har nu planer om at få lidt ud af det varmere vejr og gå en tur ved Amager Standpark. Håber snart vejret kunne blive til man kunne tage ned og grille!

Dagens fra den anden dag



Røjsere fra Hunter, Strømper fra Lindex og Tee fra Samsøe Samsøe

onsdag den 24. marts 2010

Designers and Friends



Så læser I det igen - det lukkede shoppingsite hvor man skal inviteres for at kunne være med. Mærkerne kører kampagner 3 dage af gangen, og med besparelser optil 70% er det da værd at tage et kig på!

Du er inviteret ved at klikke her

Jeg glæder mig specielt til Julie Sandlau og STORIES by Rikkemai

tirsdag den 23. marts 2010

Nyt DIY projekt



Har lige lavet denne halskæde i weekenden - og den har hængt på mig lige siden:-)

Forår





Idag blev jeg i forårs humør da jeg hørte det ville blive 17 grader på torsdag! Så jeg handlede lidt hygge med hjem til lejligheden!

I'm back....

... med ny opdateret pc - fuldstændig renset, met nyt windows og Photoshop og det hele. Sweet! Så nu spammer jeg jer lige med billeder - håber ikke mine søde læsere er faldet af i svinget efter tekniske problemer?!

Lørdag var jeg til rødvin og drinks hos min veninde Nanna - og det var bare SÅ hyggeligt. Vi skrålede og dansede i stuen til bl.a "Sex on fire" med Kings of Leon!!!

Her er outfittet!



Out of Office!

Min computer er helt død og kæresten er ved at reinstallere den. Så ingen blogging til mig før imorgen! Også derfor det har set sløvt ud fra min side i weekenden! God tirsdag

lørdag den 20. marts 2010

Sommer i giraffens tegn



Jeg ville virkelig gerne iføre mig dette lette outfit når solen rigtig kommer frem. Det er afslappet og feminint lige som jeg kan lide det.

Maxikjole fra Dorothy Perkins til £20, sandaler fra Bianco til 400,- og smykker fra Sakdidet Road

fredag den 19. marts 2010

190310



Idag har jeg fri fra arbejde (det sker ellers aldrig!!!) og derfor havde jeg fået tid hos dyrlægen til vaccination, sundhedstjek og negleklipning af Boris. Det var han godt nok ikke helt tilfreds med - han var ved at dø af skræk inden vi kom derud!!! Men vi overlevede begge to...

Dette er dagens outfit.







Ny kjole fra H & M's Garden Collection, jeans og cardi fra Vero Moda, halskæde DIY og sko fra Ebay

torsdag den 18. marts 2010

The Garden Collection - min fangst






Så fik jeg hentet pakken på posthuset og den indeholdt disse to kjoler.

Først tænkte jeg "Retur" da jeg prøvede den rosa/pudder/nude eller hvad den nu er! Synes den var meget stor og slasket i det - kæresten udtrykte det dog med "anderledes" hehe. Men efter at have prøvet den igen tror jeg egentlig den er okay - måske jeg skal vænne mig til at se mig selv i den farve. For den grå synes jeg fungerer rigtig fint - og glæder mig til at style dem med sommerbrun hud, flade sandaler og afslappede smykker.

18.03.10



Ja som I kan se blev det ikke til Punk Rayal alligevel - tog dem på og kunne ikke få skoene til at fungerer - bukserne er så lange og brede at kun sandaler går til... Hmpf...

Så det blev dette lidt kedelige sæt. Kjole fra Humanoid, og støvler fra monki

onsdag den 17. marts 2010

Punk Royal



Tror at jeg vil tage mine elskede Punk Royal bukser på i morgen. De har mange år på bagen efterhånden og er godt slidt (på trods af at de er købt på outlet nogle år efter de var på mode - indtil da sled jeg min venindes op!) Jeg ELSKER dem - de redder alle krisedagene om sommeren - om det så er til et råt outfit eller feminint - så virker de for mig! And I love the green colour!

Synd at firmaet gik bankeråt - men de er tilbage igen og efter sigende kommer min yndlingsbuks i butikkerne igen (I hope - måske jeg kunne finde et par med færre huller og syninger rundt omkring)

Jeg skal nok poste et outfit indlæg i morgen

My stuff from Barrys Farm





Bestilte jo engang i midten af februar disse sager fra amerikanske Barrys Farm - de laver håndsyede Iphone covers og laptop sleeves og har så fine ting. Uglen er til min telefon og slipse-sættet er kærestens:-)

Dagens fra den anden dag



Vintage pels, Dorothy Perkins kjole og MONKI boots

søndag den 14. marts 2010

Salgsblog




Så har jeg som mange andre oprettet en salgsblog med lidt sager på - ta' et kig

HER

Hvad skal barnet hedde?

Jeg har syndet igen og købt flæsekjolen fra H & M's Garden Collection og halskæden fra missselfridge. Tænker at det skal bruges til min nieces barnedåb d. 27. marts, hvor jeg skal være gudmor:-) Så ville jeg nok bruge det sammen med mine nye wedges og min VM blazer med skarpe skuldre (ved ikke helt om det ender med den eller en lille skindjakke) Hvad synes I?

lørdag den 13. marts 2010

Lækker blonde halskæde


Billeder lånt fra Bytheway


Forelskede mig i den da jeg så den på smukke Lily fra bloggen "Bytheway" Den er fra Gina Tricot og er for længst udsolgt - men nu fås den på Miss Selfridges hjemmeside til lige omkring 330,- HER

Den er bare SÅ fin og ville være fantastisk til en barnedåb jeg skal til snart! Overvejer om det kunne være et DIY projekt hvis man kunne finde en blonde i denne facon?! Hmmm.....