torsdag den 1. april 2010

Malmø: Shopping til boligen

... og katten. Vi tog igen til Malmø idag - da der er rabat weekender og helligdage hvis man køber bropas til 240,- om året. Det var ikke det store vi fandt i selve Malmø, vi gik lidt rundt i gaderne og spiste frokost. På vejen hjem kørte vi forbi Bauhaus, Stof & Stil, Ikea og en dyre butik...

Vi skulle bl.a. bruge nyt brusehoved på badeværelset (det gamle nærmest eksploderede pludselig!!) og det er så dejligt at det føles som at stå udenfor i regnen når man er i bad! Derudover ville jeg gerne finde noget fint stof og nogle monteringspuder til at sy puder til gæstesengen. Vi brugte laaaanngg tid i Stof og stil for at finde den rette kombination (som både jeg og kæresten kan leve med) - men jeg tror at resultatet bliver rigtig fint. Så må hive symaskinen frem i aften.

I dyrebutikken fandt vi "the furminator" (heh!) som vi længe har tænkt på købe, men den koster 379,-... for en kam til katten! Men idag blev den købt OG den er så effektiv - se bare hvor meget hår den tog af på 2 minutter, som ellers ville have ligget i hjørner og på sofaen i lejligheden. Win... nu håber jeg ikke den fælder det næste stykke tid.Tror Boris følte sig noget nøgen bagefter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar